aktueel

1e week oktober is het zover voor de inwoners van de gemeente Amersfoort! Huis aan huis, ruim 55.000 flyers met informatie over www.vriendenkiezen.nl zal worden bezorgt in het gratis weekblad "De Stad Amersfoort" waar ook aandacht komt met een redactioneel stuk omtrent onze website. Met dank aan de Gemeente Amersfoort en Indebuurt033.

We konden het niet laten en zijn daarom in onze eigen gemeente Wijdemeren gestart met het huis aan huis flyeren. In samenwerking met de gemeente en sponsoren is het op zaterdag 17 november zo ver. Daarna rijdt de trein verder en gaan we grote plaatsen voorzien van onze flyers, want je alleen of eenzaam voelen, is niet nodig als je Vriendenkiezen hebt ontdekt. Maak van je leven een feestje en ga met anderen iets ondernemen. Succes.


HARTELIJK DANK VOOR UW DONATIE!

Wilt u ons ook steunen in het verbinden van mensen, het signaleren en doorbreken van eenzaamheid? Stort uw donatie op rekeningnummer NL20 SNSB 0772 85 31 18 t.n.v. de Stichting Vriendenkiezen, onder vermelding van “donatie” Alvast onze hartelijke dank!

De stichting Vriendenkiezen maakt het mogelijk om kosteloos gebruik maken van de site. Om de site www.vriendenkiezen.nl te onderhouden en te updaten zijn financiele middelen nodig. Steun ons.
 

NIEUWSBRIEF
 
Geef je op voor de nieuwsbrief, deze komt 1 x per week en is een echte aanrader, hierin worden tips vermeld over onder andere oproepen van mensen. Heb je hem niet via de mail ontvangen? Laat het ons weten via de mail info@vriendenkiezen.nl, wij sturen je hem alsnog wekelijks toe.

 
INVESTEER IN JE TOEKOMST

"ZORG DAT JE VOLDOENDE SOCIALE CONTACTEN MAAKT IN JE LEVEN, HET IS NET ALS EEN PENSIOEN OPBOUWEN"                

Op 27 september waren wij aanwezig bij de opening van de week van de eenzaamheid geopend door Koningin Maxima. Wat een prachtig mens en ook actief in het verbinden en ontmoeten van mensen. We hebben ervan genoten!
 
HET RECEPT VOOR VRIENDSCHAP
 
Nieuwe vriendschappen kan je simpel maken, natuurlijk het is even eng, maar spreek af en nodig mensen uit.

Als je dezelfde interesses hebt, gaat het net zo makkelijk als vroeger. Dus wil je wandelen, kokkerellen of bijvoorbeeld gewoon iets drinken samen, plaats dan een oproep of reageer op een activiteit.
Door samen iets te gaan ondernemen, stel je je kwetsbaar op, maar juist dat versterkt de band, want de ander vind het ook spannend.
 
Ga eerst iets lekker ongedwongen samen doen, zodat het samenzijn niet telkens vanuit jou komt. Dat geeft beide personen een prettig gevoel.

 
Als je elkaar heel regelmatig ontmoet is dat al het recept voor vriendschap!
 
 
VEEL GESTELDE VRAAG OVER LEEFTIJD EN PROVINCIE
 

De laatste tijd krijgen wij verzoeken van gebruikers van de site, dat ze wel willen reageren op een oproep, maar dat de leeftijd van de oproeper niet staat vermeld en dat de provincie verkeerd of niet is ingevuld.

Als je zelf wilt reageren op een oproep zoek je toch altijd of iemand van jouw leeftijd is en in de buurt woont, maar wanneer dat niet staat vermeld, reageren mensen hier niet op! Let wel! Onze inschrijvers zijn van alle leeftijden, dus schroom niet je leeftijd te vermelden!

 
HOE BERICHT IK NAAR IEMAND ANDERS EN KRIJG IK CONTACT?
 
Klik op recatie bij de activiteit en schrijf een bericht. Automatisch wordt er een bericht gestuurd en nu kunnen er onderling berichten worden uitgewisseld.


Dauwtrappen hemelvaartdag 10 mei 2018

We gaan weer iets organiseren, namelijk dauwtrappen. Maar wie gaan er mee? Ik weet dat door de Ankeveense polder het erg mooi lopen is, maar Kortenhoef is ook prachtig. Geef het maar aan, dan gaat Karin met jullie mee op een vroege wandelsessie! Kom op mensen het kan zo gezellig zijn. Karin breng haar beste humeur mee, jullie ook? Mail ons of reageer op de activiteit op de site. info@vriendenkiezen.nl

 
Heb je geen activeringsmail ontvangen?

Als je geen activeringsmail hebt ontvangen, kijk dan eens in de spanbox, wellicht is onze mail daarin belandt.
De link in de mail moet worden aangeklikt om je account te activeren!

Fiets en Wandelbeurs 2-3-4 maart 2018
Kom je ook, wij zijn er hal 3 A74! Tot ziens?

Wie volgen?
Jolanda: Ben gisteren gezellig met Loes naar het Singer museum geweest en lekker geluncht.


Wendy een zoektocht naar geluk!

Het magazine Wendy heeft een leuk stuk over Friends2Select geschreven, kijk eens op
//wendyonline.nl/geen-zin-om-alleen-op-pad-te-gaan/

1ste lijn Amsterdam met goede zorg voor Amsterdammers!

Kijk eens op de 1ste lijn Amsterdam met goede zorg voor Amsterdammers! Hierin verwijzen ze naar onze gratis vriendensite www.friends2select.nl of www.vriendenkiezen.nl 

https://1stelijnamsterdam.nl/index.php/nl/nieuws/1322-friends2select-een-gratis-vriendensite

HET WAS EEN GEZELLIGE BIJEENKOMST

Op 20 januari jl. kwamen wij bijeen in het gezellige restaurant Brambergen om met zijn allen koffie te drinken en daarna een leuke wandeling gemaakt over de prachtige buitenplaatsen van 's-Graveland. Wat leuk en gemoedelijk onder elkaar. Er werden al afspraken gemaakt en wij van Friends2Select denken al weer na over een volgende bijeenkomst, waarin wij acief iets gaan ondernemen. Wellicht een museum of midgetgolfen als het weer het toelaat. Als jullie een leuke suggestie hebben laat het ons dan weten!

 

KOM JE OOK OP ZATERDAG 20 JANUARI?


Hebben jullie er zin in elkaar te ontmoeten? Kom dan op zaterdag 20 januari om 13.00 uur naar ’s-Graveland. Inrestaurant Brambergen spreken wij af, om gezellig met elkaar koffie/thee te drinken of een drankje te doen. Consumptie is voor eigen rekening. Aansluitend kunnen de liefhebbers met ons een wandeling in het bos maken op de buitenplaatsen van Natuurmonumenten, zoals Boekesteyn en Landgoed Schaep en Burgh, waar het Capitool zich ook bevindt. Kom je ook? Laat het ons even weten. Mail ons of plaats een reactie. 
Wij zien er naar uit, jullie ook? Tot dan!

Restaurant Brambergen, Noordereinde 54d, 1243 JJ ’S-GRAVELAND
Ingang vanaf het Noordereinde: zie bordje ingang (bezoekerscentrum) Natuurmonumenten
Ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Belangrijke mededeling

Door een technische storing kan het zijn dat jullie mails niet zijn aangekomen of in de spam box zijn terecht gekomen. 

STUUR ELKAAR EEN BERICHT OM AF TE SPREKEN

Heb je een vraag of wil je met die ander(en) afspreken?


Klik op de profielfoto van diegene die een activiteit heeft geplaatst of deelneemt aan een activiteit geplaatst door Friends2Select, klik op het envelopje (mail mij) en stuur een bericht.  
Spreek af en ga wat leuks ondernemen!MAAK JE BEKEND EN NEEM ACTIEF DEEL !

De afgelopen weken hebben wij enorm veel inschrijvingen ontvangen op onze website www.friends2select.nl !!
De site wordt steeds bekender in Nederland, bij alle leeftijden en uit alle windstreken!
Om op elkaar te kunnen reageren, zal je toch actief moeten gaan deelnemen op de site, anders wordt je niet gezien en gebeurd er echt niets hoor! Sommige hebben het voortouw al genomen, maar dat moet veel meer worden!

Neem daarom deel aan een activiteit of plaats je eigen oproep. Het leven kan zo leuk zijn als je het samen gezellig maakt. Als je eenmaal deelneemt, is het de bedoeling, dat je ook een mail stuurt naar diegene met wie jij of jullie wat wil afspreken.

Trek de stoute schoenen aan en plaats je oproep, zodat jullie elkaar gaan ontmoeten!
Waar wacht je op? Gewoon doen!

Veel plezier!
Het Friends2Select team 
ZELF EEN OPROEP PLAATSEN

 

Wil je zelf een oproep plaatsen? Ga dan naar activiteit toevoegen links bovenin de pagina. Vul de vragen in, wanneer  en hoe laat kan je overslaan, dan heb je meer kans op een reactie. Schrijf bij content wat je leuk lijkt en klik op opslaan. Om er een leuke foto bij te zetten ga je naar mijn activiteiten, links bovenin de pagina en klik je bij je activiteit onder foto's op het plaatje. Kies uit je bestand een leuk plaatje en klik op upload en je oproep is compleet.

SAMEN IS LEUKER!

Leuk dat jullie je hebben ingeschreven of gaan inschriijven! Natuurlijk proberen wij zo veel mogelijk verschillende activiteiten op onze site te plaatsen, maar we weten niet wat jullie zoeken. Het kan iets simpels zijn, zoals koffie drinken, maar ook een stedentrip kan tot de mogelijkheid behoren.

Je kan ook zelf een activiteit aanmaken. Je logt in en klik op activiteit toevoegen (links bovenin op de pagina). Datum en tijd hoef je niet in te vullen. Maak een leuke tekst en klik op opslaan. Zet er een leuke foto bij! Klik op mijn activiteiten, voeg de foto toe en klik op upload. Het liefst over de door jou gevraagde activiteit, zodat gelijk duidelijk is, waar je heen wil of wil gaan doen.


WELKOM OP DE NIEUWE VRIENDENSITE FRIENDS2SELECT

Welkom bij Friends2Select.  In Nederland groeit het aantal alleenwonende, volgens de cijfers van het CBS, de komende 10 jaar tot 3.3 miljoen mensen. Dit kan ontstaan door verhuizing, scheiding, maar kan ook een bewuste keuze zijn om alleen te blijven. Maar het kan ook zijn, dat je bijvoorbeeld graag een bepaalde activiteit wil ondernemen, maar waar je partner of iemand uit je directe omgeving geen interesse voor heeft.

Friends2select vindt dat je leuke activiteiten met elkaar kan ondernemen, ongeacht je man, vrouw of stel bent, gehuwd of samenwonend, dat wil zeggen, iedereen is welkom. Dat kan een simpele wandeling zijn, een kopje koffie met elkaar drinken, beurzen bezoeken (zakelijk of privé) of een citytrip samen ondernemen. Je kan bedenken wat je wil.
Friends2Select is dan ook geen datingsite, maar een online vriendensite voor mensen die nieuwe sociale contacten zoeken om activiteiten mee te ondernemen, van een drankje drinken tot sporten tot samen op vakantie gaan. De gratis inschrijving is vanaf 21 jaar. Friends2Select heeft zelf een aantal activiteiten geplaatst, maar het leuke van de site is, dat je zelf een oproep kan plaatsen, bijvoorbeeld, ik zoek iemand om mee te gaan ……..?
Het team van Friends2Select gaat zich de komende tijd inzetten om landelijk meer bekendheid te krijgen, zodat dit zal leiden tot meer inschrijvingen, waardoor onze site nog gezelliger gaat worden en een match steeds makkelijker wordt.
 

 SCHRIJF JE IN OP DE SITE VAN FRIENDS2SELECT

 

Friends2Select heeft een aantal activiteiten voor jullie aangemaakt. Voor iedere provincie een aantal om mee te beginnen. Wil je er rekening mee houden dat Friends2Select geen zorg draagt voor de toegangskaartjes of tickets. Ook is het de bedoeling dat de gebruikers een eigen oproep gaan plaatsen voor een bepaalde activiteit en wij hopen op een leuke foto erbij! Het vermelden van een bepaalde datum of tijd is niet verplicht.
 
DE INSCHRIJVING EN HET GEBRUIK VAN DE SITE IS GRATIS!
 
Waarom ga jij/gaan jullie je inschrijven bij Friends2select?                                  
Zowel singles als partners zijn vaak op zoek naar een vriend, vriendin of vrienden om een bepaalde activiteit of hobby mee te ondernemen in de vrije tijd. Soms verlies je bijvoorbeeld door een verhuizing je vrienden uit het oog, waar je (jullie) altijd leuke uitjes mee had. Ook vaak zoeken mensen, werkende op een bepaald vakgebied, collega's om mee naar een beurs te gaan. Er is altijd wel iemand, met wie je je passie kan delen. Maar een simpel kopje koffie drinken met elkaar behoort ook tot de mogelijkheid. Zo zijn er vele manieren om nieuwe contacten te leggen.
 

Op welke activiteiten zou je ook nog kunnen zoeken of inschrijven om hier vervolgens met een nieuwe vriend, vriendin of vrienden aan deel te nemen  en een en ander te gaan ondernemen? Hier onder staan een aantal voorbeelden. Uiteraard zijn er nog altijd meer activiteiten te bedenken. Friends2Select wenst je succes op je zoektocht naar nieuwe vriendschapppen.
Backpackvakantie, beurs, bioscoop, bootvakanties, braderie, concert, creativiteit, cruisen, cultuurvakantie, stadvakanties, creatieve vakanties, denksport, dieren, etentje, evenementen, fietsvakanties, film, golfen, kampeervakantie, knutselen, koffie drinken, thee drinken, knutselen, koken, krachtsport, lezen, lezing, luchtsport, markt, motorsport, motorvakanties, muziek, natuurvakanties,  overwinteren, paardensport, rommelmarkt, sportvakanties, shoppen, theater, uitgaan, vakantie, vechtsport, verzamelen, vissen, voetbalwedstrijd, wandelen, wandelvakantie, watersport, wielersport, winkelen, wintersport, zonvakantie enz.
Schrijf je in en lees ook de blog van C&K ! Veel leesplezier!
Friends2select helpt je bij het zoeken van nieuwe vrienden. Friends2select is geen datingsite.