Help en support

Hulp nodig bij het inschrijven of bij een activiteit plaatsen?

Heb je hulp nodig, kijk dan op https://www.youtube.com/watch?v=KgZlmH_R2ho voor het aanmaken van je account en https://www.youtube.com/watch?v=Ttvyk4lJVpk voor het maken van een oproep.

Een activiteit toevoegen via mobiel

Log in op je mobiel op de site. Klik rechts bovenin op het poppetje. Klik op welkom (met je naam). Klik op Mijn Activiteiten, scroll naar beneden en klik op Activiteit Toevoegen. Wanneer en hoe laat kan je beter niet invullen, want dan heb je meer kans op een match. Vergeet niet onderaan de pagina op opslaan te drukken. Wil je ook nog een foto toevoegen aan je oproep? Klik op Mijn Activiteiten, de balk waarin de door jou geplaatste activiteit staat, kan je naar links schuiven totdat je ziet Foto's. Klik op de foto van de activiteit dan heb je de mogelijkheid om een bestand te kiezen. Als je een afbeelding hebt gekozen, klik dan op upload en is je foto toegevoegd. Succes.

Foto op zijn kop of gekanteld? Hier de oplossing.

Foto`s rechtstreeks van een camera inladen in het CMS kan soms niet het gewenste resultaat opleveren. Een foto wordt dan bijvoorbeeld horizontaal vertoond terwijl u deze juist verticaal (staand) gemaakt heeft. Om dit eenvoudig op te lossen hebben we enkele tips voor u om, voordat u deze upload naar de website, dit al goed in te stellen. 


Als een foto niet “rechtop” staat is het meestal met een smartphone gemaakt, deze geven bijvoorbeeld als een smartphone de rotatie schermweergave uit heeft staan de broncode niet mee of een foto liggend of staand getoond moeten worden. De website laat de foto zien zoals het in de broncode van de foto staat. Dit is eenvoudig aan te passen met een fotoprogramma waarin u de foto kunt draaien en daardoor de foto met de juiste broncode op kunt slaan. De foto wordt dan wel goed getoond in een internet omgeving. Heeft u geen foto software om een foto te draaien dan kunt u ook gebruik maken van gratis online bewerkingsprogramma`s, zoals FotoAanpassen.nl.

Heeft u een opmerking of vraag? Vul dan het onderstaand formulier in en we zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.

Met uw donaties kunnen wij deze website online houden!

Stort ook uw donatie op NL20 SNSB 0772 85 31 18  t.n.v. de stichting Vriendenkiezen 

Alvast onze hartelijk dank!