Vriendenkiezen

Als je elkaar heel regelmatig ontmoet is dat al het recept voor vriendschap!

Carin en Karin: Wij zijn al 30 jaar vriendinnen en ondernemen regelmatig leuke activiteiten. Wij gunnen anderen dat ook, wat wij met elkaar en andere vriendinnen en vrienden hebben. Ons motto is, investeer op tijd in een leuk sociaal leven, dan zal je zeker niet eenzaam worden op latere leeftijd. Jong geleerd is oud gedaan!!!! Zo simpel kan het zijn.
Al ben je druk met je baan en familie, vriendschap is een “must have” in het leven. Doordat je leuke dingen onderneemt, met goede gesprekken en vaak lekker eten, leef je gezonder en wordt je ook zeker ouder! Alles heeft met elkaar te maken. Onze site www.vriendenkiezen.nl is niet alleen voor mannen en vrouwen, maak ook voor stellen, want je kan bijvoorbeeld door verandering van baan in een andere omgeving komen wonen, waar je niemand kent!
 
Waarom deze site? Niet iedereen wil zich aansluiting bij een vereniging of club, waaruit wekelijkse verplichtingen ontstaan. Je wilt het zelf kunnen regelen wanneer je iemand ontmoet of een leuke activiteit gaat ondernemen en dat kan op onze site www.vriendenkiezen.nl
Vind je het eng om met iemand af te spreken? Ga gewoon de eerste keer samen een kop koffie drinken. Klikt het, dan kan je wat afspreken, maar heb je die klik niet, gewoon afspreken met de volgende. Uiteindelijk vindt je wel een maatje om iets leuks mee te ondernemen.
 
Iedereen om je heen doet alsof ze een fantastisch leven hebben, maar vaak is de waarheid anders. Wij geven met de site www.vriendenkiezen.nl iedereen een duwtje in de rug om de stap te nemen.
 
Dat je een leuke vriendenkring wilt, hoort toch eigenlijk gewoon bij het leven?
 
Als je elkaar heel regelmatig ontmoet is dat al het recept voor vriendschap.


De website wordt beheerd door de Stichting Vriendenkiezen.nl
Contactadres:
info@vriendenkiezen.nl 
Stichting Vriendenkiezen NL20 SNSB 0772 8531 18 donaties zijn altijd welkom!