aktueel

18 SEPTEMBER 2022

Vandaag was het zover; maanden geleden hebben wij deze zondag vrijgehouden om op de markt te staan in Hilversum met Vriendenkiezen. Hilversum Actief, nou daar moesten wij natuurlijk bij zijn, want actief worden om op zoek te gaan naar nieuwe vrienden, leeft bij veel mensen. Wij zagen ons al in gedachte op een zonovergoten Marktplein staan, even een terrasje pakken en veel mensen enthousiast maken om op onze website te komen. ‘s-Morgens zag het er al niet best uit. De regen kwam met bakken naar beneden en koud dat het ineens was. Geen probleem, warm aankleden en gaan. 5 Minuten voordat we vertrokken, werden wij gebeld. Afgelast. De weersvoorspellingen werden nog slechter. Wie gaat er nu op pad met dit weer. Het alternatief was, thuis blijven, haardje aan, soepje maken en gewoon even niets doen. Dat is ook wel eens fijn, maar wel jammer dat wij niet in de gelegenheid waren nog meer mensen enthousiast te maken voor Vriendenkiezen. Heb je nog ideeën? Mail het ons.
 

WE GAAN HET LAND DOOR, HELPEN JULLIE ONS MEE?

Ook jullie hulp hebben wij nodig om onze website te laten groeien! Hebben jullie een tip of suggestie om nog meer mensen te bereiken? Laat het ons weten, dan kunnen wij samen met jullie de website uitbreiden en nog meer mensen bereiken.

HARTELIJK DANK VOOR UW DONATIE!
Wilt u ons ook steunen in het verbinden van mensen, het signaleren en doorbreken van eenzaamheid?  Klik bovenin de pagina op doneren of bij mobiel gebruik bovenin op het orange blokje met wit kopje  en vervolgens op doneren. 

De stichting Vriendenkiezen maakt het mogelijk om kosteloos gebruik maken van de site. Om de site www.vriendenkiezen.nl te onderhouden en te updaten zijn financiële middelen nodig. Steun ons.

Op welke activiteiten zou je ook nog kunnen zoeken of inschrijven om hier vervolgens met een nieuwe vriend, vriendin of vrienden aan deel te nemen  en een en ander te gaan ondernemen? Hier onder staan een aantal voorbeelden. Uiteraard zijn er nog altijd meer activiteiten te bedenken. Vriendenkiezen wenst je succes op je zoektocht naar nieuwe vriendschappen.
Backpackvakantie, beurs, bioscoop, bootvakanties, braderie, concert, creativiteit, cruisen, cultuurvakantie, stadvakanties, creatieve vakanties, denksport, dieren, etentje, evenementen, fietsvakanties, film, golfen, kampeervakantie, knutselen, koffie drinken, thee drinken, knutselen, koken, krachtsport, lezen, lezing, luchtsport, markt, motorsport, motorvakanties, muziek, natuurvakanties,  overwinteren, paardensport, rommelmarkt, sportvakanties, shoppen, theater, uitgaan, vakantie, vechtsport, verzamelen, vissen, voetbalwedstrijd, wandelen, wandelvakantie, watersport, wielersport, winkelen, wintersport, zonvakantie enz.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en lees het gesprekje van de week door C&K ! Veel leesplezier!
Vriendenkiezen helpt je bij het zoeken van nieuwe vrienden. Vriendenkiezen is geen datingsite.