aktueel

JANUARI 2024

Voor alle gebruikers van de website een fantastich nieuwjaar gewenst! Ga voor nieuwe sociale contacten en verrijk je leven, suc6!
 

WE GAAN HET LAND DOOR, HELPEN JULLIE ONS MEE?

Ook jullie hulp hebben wij nodig om onze website te laten groeien! Hebben jullie een tip of suggestie om nog meer mensen te bereiken? Laat het ons weten, dan kunnen wij samen met jullie de website uitbreiden en nog meer mensen bereiken.

HARTELIJK DANK VOOR UW DONATIE!
Wilt u ons ook steunen in het verbinden van mensen, het signaleren en doorbreken van eenzaamheid?  Klik bovenin de pagina op doneren of bij mobiel gebruik bovenin op het orange blokje met wit kopje  en vervolgens op doneren. 

De stichting Vriendenkiezen maakt het mogelijk om kosteloos gebruik maken van de site. Om de site www.vriendenkiezen.nl te onderhouden en te updaten zijn financiële middelen nodig. Steun ons.

Op welke activiteiten zou je ook nog kunnen zoeken of inschrijven om hier vervolgens met een nieuwe vriend, vriendin of vrienden aan deel te nemen  en een en ander te gaan ondernemen? Hier onder staan een aantal voorbeelden. Uiteraard zijn er nog altijd meer activiteiten te bedenken. Vriendenkiezen wenst je succes op je zoektocht naar nieuwe vriendschappen.
Backpackvakantie, beurs, bioscoop, bootvakanties, braderie, concert, creativiteit, cruisen, cultuurvakantie, stadvakanties, creatieve vakanties, denksport, dieren, etentje, evenementen, fietsvakanties, film, golfen, kampeervakantie, knutselen, koffie drinken, thee drinken, knutselen, koken, krachtsport, lezen, lezing, luchtsport, markt, motorsport, motorvakanties, muziek, natuurvakanties,  overwinteren, paardensport, rommelmarkt, sportvakanties, shoppen, theater, uitgaan, vakantie, vechtsport, verzamelen, vissen, voetbalwedstrijd, wandelen, wandelvakantie, watersport, wielersport, winkelen, wintersport, zonvakantie enz.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en lees het gesprekje van de week door C&K ! Veel leesplezier!
Vriendenkiezen helpt je bij het zoeken van nieuwe vrienden. Vriendenkiezen is geen datingsite.