Hoe werkt de site Vriendenkiezen?

Hoe werkt het?
Vriendenkiezen is een site voor het maken van nieuwe vrienden, kennissen of contacten, om activiteiten mee te ondernemen. Er worden dagelijks activiteiten op de site geplaatst. Je kan elkaar mailen om een eerste contact te leggen. Wij vinden het leuk als je er een reactie bij plaatst, dat houdt de site levendig. De aantal mails die iemand ontvangt kunnen wij niet inzien, in verband met de wet op de privacy.

Wat is een activiteit?
Een kopje thee met elkaar drinken, is ook een activiteit, evenals samen een wandeling maken of wellicht met elkaar op vakantie gaan. Het mag sportief, cultureel, maar ook gewoon gezellig zijn.

Zelf een activiteit plaatsen
Wil je zelf een activiteit plaatsen, dan kan dat. Druk op de knop activiteit toevoegen en plaats je eigen oproep. Doe er een leuke foto bij, dan houden wij de site aangenaam vrolijk. Succes!

Hulp nodig bij het inschrijven of bij een activiteit plaatsen?
Heb je hulp nodig, kijk dan op https://www.youtube.com/watch?v=KgZlmH_R2ho voor het aanmaken van je account en https://www.youtube.com/watch?v=Ttvyk4lJVpk voor het maken van een oproep.

Geen advertenties plaatsen
Het is als gebruiker van de site niet toegestaan om een advertentie te plaatsen, met als doel, reclame te maken. Hiervoor zijn de banners, waarin je kan adverteren. Neem hiervoor contact op via de mail info@vriendenkiezen.nl 

Vriendenkiezen is geen datingsite.

Heb je leuke tips of suggesties? Stuur je mail naar info@vriendenkiezen.nl

ALVAST HARTELIJK DANK VOOR UW DONATIE!
Wilt u ons ook steunen in het verbinden van mensen, het signaleren en doorbreken van eenzaamheid?  Klik bovenin de pagina op doneren of bij mobiel gebruik bovenin op het orange blokje met wit kopje  en vervolgens op doneren.