Hoe werkt de site Vriendenkiezen?

Hoe werkt het?
Vriendenkiezen is een site voor het maken van nieuwe vrienden, kennissen of contacten, om activiteiten mee te ondernemen. Vriendenkiezen heeft een aantal activiteiten voor je/jullie geplaatst. Om hier aan deel te nemen kan je op de knop deelnemen klikken, waardoor deze groen wordt. Zo kan je altijd zien waar je aan deel neemt. Mocht je de activiteit willen ondernemen met een andere deelnemer, schrijf dan een reactie. Vriendenkiezen wil graag dat de deelnemers reageren op een reactie. Wil je niet meer deelnemen aan een activiteit, klik dan weer op de groene knop, zodat hij weer wit wordt. Tip: als je een oproep plaatst en je spreek ergens af, zorg dat je weet wie de ander is bijvoorbeeld door een bloem in je haar, bandje om je arm of iets wat opvalt, want als je de ander niet kunt vinden is niet grappig.

Wat is een activiteit?
Een activiteit kan ook een kopje thee bij elkaar drinken zijn, samen een wandeling maken of wellicht met elkaar op vakantie gaan. Het mag sportief, cultureel, maar ook gewoon gezellig zijn.

Zelf een activiteit plaatsen
Wil je zelf een activiteit plaatsen, dan kan dat. Druk op de knop activiteit toevoegen en plaats je eigen oproep. Doe er een leuke foto bij, dan houden wij de site aangenaam vrolijk. Succes!

Geen advertenties plaatsen
Het is als gebruiker van de site niet toegestaan om een advertentie te plaatsen, met als doel, reclame te maken. Hiervoor zijn de banners, waarin je kan adverteren. Neem hiervoor contact op via de mail info@vriendenkiezen.nl 

Mijn privacy?
Je schrijft je in. Je voornaam en de provincie waarin je woont, wordt zichtbaar op het moment dat je gaat deelnemen of reageren op een activiteit. De rest van je gegevens worden, alleen als je daar zelf voor gekozen hebt, voor een andere gebruiker zichtbaar.

Vriendenkiezen is geen datingsite.

Heb je leuke tips of suggesties? Stuur je mail naar info@vriendenkiezen.nl

Met uw donaties kunnen wij deze website online houden!

Stort ook uw donatie op NL20 SNSB 0772 85 31 18 t.n.v. de stichting Vriendenkiezen 

Alvast onze hartelijk dank!