meest gestelde vragen

DONEER OOK, NAMENS ALLE GEBRUIKERS VAN DE SITE, HARTELIJK DANK!
Wilt u ons ook steunen in het verbinden van mensen?  Klik bovenin de pagina op doneren of bij mobiel gebruik bovenin, op het orange blokje met wit kopje  en vervolgens op doneren. De stichting Vriendenkiezen maakt het mogelijk om kosteloos gebruik maken van de site. Om de site www.vriendenkiezen.nl te onderhouden en te updaten zijn financiële middelen nodig. Steun ons.

VRIENDENKIEZEN.NL IS EEN "VEILIGE" WEBSITE
Wij waarborgen de veiligheid van onze bezoekers door middel van SSL certificering, wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser, waardoor de gegevens beveiligd worden. Dat betekent dat jullie wachtwoorden direct worden versleuteld en wij en anderen daar nooit aan kunnen komen. Dit wordt door een extern gespecialiseerd bedrijf voor ons bewaakt.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen om mijn account te activeren of omdat ik mijn wachtwoord ben vergeten. De mail van Vriendenkiezen kan in de spambox van je email terecht zijn gekomen. Check je spambox of onze mail erbij staat.

Ik heb me ingeschreven maar kan niet inloggen. Na je inschrijving ontvang je een email op het door jou opgegeven email adres. Dit is een bevestigingsmail, waarin staat hoe je het account kan activeren. Daarna kan je wel inloggen en verder gaan met het invullen van je profiel.

Moet ik mijn foto toevoegen? Ja dat is verplicht, als je dat niet wilt, mag je ook een foto toevoegen van bijvoorbeeld je huisdier of een mooi landschap.

Hoe kom ik weer in mijn gegevens- account? Bovenin de pagina staat Welkom, en je naam. Klik daarop en links op de pagina verschijnt mijn account met daaronder je gegevens waar je ook weer kan opklikken.

Heb je nog meer vragen? Stuur dan een mail naar help en support.