Gedragscode!

Onze site is gratis te gebruiken door iedereen, vrij toegankelijk en laagdrempelig. Wij willen wel dat iedereen netjes met de ander omgaat en elkaar met respect behandeld. Als je een mail krijgt, reageer je en als het niet gaat, zoals je wellicht had gewild, dan neem je op een nette manier afscheid van elkaar. Het zou natuurlijk fijn zijn, als het in één keer goed gaat en je een match hebt, maar zo werkt het niet altijd. Dat kan aan de leeftijd liggen, omdat niet iedereen de leeftijd kenbaar wil maken of je verschilt teveel van elkaar. Wij zelf zouden dan zeggen, even goede vrienden, maar ik ga weer verder op zoek naar nieuwe vrienden.

 
Vind je het eng om met iemand af te spreken? Ga gewoon de eerste keer samen een kop koffie drinken. Klikt het, dan kan je wat afspreken, maar heb je die klik niet, zoek dan verder op de site. Uiteindelijk vindt je wel een maatje om iets leuks mee te ondernemen.
 
Mensen om je heen doen alsof ze een fantastisch leven hebben, maar vaak is de waarheid anders. Wij geven met de site www.vriendenkiezen.nl iedereen een duwtje in de rug om de stap te nemen.
 
Dat je een leuke vriendenkring wilt, hoort toch eigenlijk gewoon bij het leven?
 
Als je elkaar heel regelmatig ontmoet is dat al het recept voor vriendschap.
 

De website wordt beheerd door de Stichting Vriendenkiezen.nl
Contactadres:
info@vriendenkiezen.nl 

HARTELIJK DANK VOOR UW DONATIE!
Wilt u ons ook steunen in het verbinden van mensen, het signaleren en doorbreken van eenzaamheid?  Klik bovenin de pagina op doneren of bij mobiel gebruik bovenin op het orange blokje met wit kopje  en vervolgens op doneren.