Waarom inschrijven

Waarom inschrijven bij  Vriendenkiezen?
Vriendenkiezen is een actuele site voor het leggen van nieuwe sociale contacten om samen activiteiten te ondernemen. Daarbij kan het gaan om een man, vrouw, stel of groep. Van een kopje koffie drinken, tot het samen sleutelen aan een auto of motor, van een museumbezoekje afleggen tot samen sporten. Vriendenkiezen bied je de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses en hobby's.


Wat zijn de mogelijkheden van Vriendenkiezen?
Bij www.vriendenkiezen.nl schrijf je je gratis in vanaf 21 jaar. Na het inschrijven heb je de mogelijkheid om een oproep te plaatsen of een activiteit te zoeken. Vriendenkiezen verwacht wel van haar leden dat ze elkaar altijd antwoord geven op een vriendelijke en correcte wijze.

Privacy
De Stichting Vriendenkiezen verkoopt geen privégegevens van haar leden door en genereert haar inkomsten uitsluitend uit advertentie-inkomsten en donaties..

Met uw donaties kunnen wij deze website online houden!

ALVAST HARTELIJK DANK VOOR UW DONATIE!
Wilt u ons ook steunen in het verbinden van mensen, het signaleren en doorbreken van eenzaamheid?  Klik bovenin de pagina op doneren of bij mobiel gebruik bovenin op het orange blokje met wit kopje  en vervolgens op doneren. 

 

Klik hier om u aan te melden!