Help en support

Account, foto's wijzigen of verwijderen?

Wil je gegevens in je account en foto’s wijzigen of account verwijderen?

Klik bovenin de website op Welkom, met jouw naam en bij de mobiele versie klik op het oranje vlakje bovenin met het witte hoofdje erin en klik dan op Welkom, met jou naam.
Dan kom je in je account en kan je bijna alles wijzigen of verwijderen. Zorg bij het uploaden van foto’s dat het bestand niet te groot is. Te grote bestanden worden niet geüpload.
Het enige wat je niet kan wijzigen is je emailadres. Wil je dit wel? Verwijder dan je account en schrijf je opnieuw in met een ander emailadres.

Soms ontvangen wij een mail, dat bezoekers van onze site, die zich hebben aangemeld voor een nieuwsbrief, deze niet meer ontvangen. De nieuwsbrief komt in de spam terecht. Hierbij hebben wij bij een aantal providers uitgezocht hoe je dit kan opheffen.

Hierbij de oplossingen voor Gmail, outlook en hotmail.

De spammarkering van een e-mail opheffen Gmail

Je kunt een e-mail uit Spam verwijderen als je deze ten onrechte als spam hebt gemarkeerd:

 1. Open de Gmail-app  op je iPhone of iPad.
  Opmerking: Als je de Gmail-app nog niet hebt, kun je deze downloaden
 2. Tik linksboven op Menu   Spam.
 3. Selecteer het bericht dat geen spam is.
 4. Tik op Meer   Geen spam.

Tip: Ga als volgt te werk om te voorkomen dat een bericht voortaan in de map Spam wordt geplaatst:

Een contact toevoegen bij google

 1. Ga op uw computer naar Google Contacten.
 2. Klik linksboven op Contact maken.
 3. Geef de gegevens van het contact op.
 4. Klik op Opslaan.

Een contact toevoegen bij Android

 1. Open de app Contacten  op uw Android-telefoon of -tablet.
 2. Tik rechtsonder op Toevoegen .
 3. Voer de naam van een contact in en een e-mailadres of telefoonnummer.
  • Het account kiezen waarin u een contact wilt opslaan: Tik naast uw e-mailaccount op de pijl-omlaag .
  • Meer naamgegevens toevoegen: Tik naast Naam op de pijl-omlaag .
  • Een foto toevoegen: Tik bovenaan op Contactfoto toevoegen .
  • Meer informatie invoeren, zoals een adres of opmerking: Tik op Meer velden.
 4. Tik op Opslaan wanneer u klaar bent.

De spammarkering van een e-mail opheffen Outlook

Als u ontdekt dat een e-mailbericht eigenlijk geen ongewenste e-mail was, selecteert u het bericht in de map Ongewenste e-mail en selecteert u op de werkbalk geen ongewenste e-mailgeen ongewenste E-mail of geen spamgeen spam.

Heb je een andere provider en kom je er niet uit, laat het ons dan weten, dan gaan wij kijken hoe we dit voor je kunnen oplossen. Veel succes. 

 

Als je nog meer vragen hebt, stuur ons dan even een mailtje!

Hulp nodig bij het inschrijven of bij een activiteit plaatsen?
Heb je hulp nodig, kijk dan op https://www.youtube.com/watch?v=KgZlmH_R2ho voor het aanmaken van je account en https://www.youtube.com/watch?v=Ttvyk4lJVpk voor het maken van een oproep.


Een activiteit toevoegen via mobiel

Log in op je mobiel op de site. Klik rechts bovenin op het poppetje. Klik op welkom (met je naam). Klik op Mijn Activiteiten, scroll naar beneden en klik op Activiteit Toevoegen. Wanneer en hoe laat kan je beter niet invullen, want dan heb je meer kans op een match. Vergeet niet onderaan de pagina op opslaan te drukken. Wil je ook nog een foto toevoegen aan je oproep? Klik op Mijn Activiteiten, de balk waarin de door jou geplaatste activiteit staat, kan je naar links schuiven totdat je ziet Foto's. Klik op de foto van de activiteit dan heb je de mogelijkheid om een bestand te kiezen. Als je een afbeelding hebt gekozen, klik dan op upload en is je foto toegevoegd. Succes.

Foto op zijn kop of gekanteld? Hier de oplossing.
Foto`s rechtstreeks van een camera inladen in het CMS kan soms niet het gewenste resultaat opleveren. Een foto wordt dan bijvoorbeeld horizontaal vertoond terwijl u deze juist verticaal (staand) gemaakt heeft. Om dit eenvoudig op te lossen hebben we enkele tips voor u om, voordat u deze upload naar de website, dit al goed in te stellen. 


Als een foto niet “rechtop” staat is het meestal met een smartphone gemaakt, deze geven bijvoorbeeld als een smartphone de rotatie schermweergave uit heeft staan de broncode niet mee of een foto liggend of staand getoond moeten worden. De website laat de foto zien zoals het in de broncode van de foto staat. Dit is eenvoudig aan te passen met een fotoprogramma waarin u de foto kunt draaien en daardoor de foto met de juiste broncode op kunt slaan. De foto wordt dan wel goed getoond in een internet omgeving. Heeft u geen foto software om een foto te draaien dan kunt u ook gebruik maken van gratis online bewerkingsprogramma`s, zoals FotoAanpassen.nl.

Met uw donaties kunnen wij deze website online houden!
Wilt u ons steunen in het verbinden van mensen, klik bovenin de pagina op doneren of bij mobiel gebruik bovenin op het oranje blokje met wit kopje en vervolgens op doneren.
Alvast onze hartelijk dank!

Heeft u een opmerking of vraag? Vul dan het onderstaand formulier in en we zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.