Reviews

Hey vrienden!

Regelmatig ontvangen wij berichten van de gebruikers van onze website. Deze willen wij in de toekomst met jullie delen, want hier worden wij hier erg blij van. Heb je ook een leuk verhaal, stuur het ons en vermeld erbij of we je naam erbij kunnen schrijven.

Liesbeth uit Noord-Holland over koffieochtend Brambergen

Wat een leuke ochtend!! 
Zoveel mooie mensen bij elkaar!
Mevr. Buma moeder van Laurens, kende ik toevallig omdat onze zonen nog weleens bij elkaar hebben gespeeld.
Frans, oom van Sharon en Sil die een vriend was van mijn zoon. Frans heeft een hele schare geweldig mooie kleinkinderen. “ allemaal met een andere streepjescode” . 😂😂😂 Geweldige uitdrukking! Houdt van schilderen, wandelt graag een rondje Spieghelplas.
Mary Engel ( prachtige naam!) die een gave heeft om namen en mensen meteen op te kunnen slaan!! Ik hoorde dat zij elke eerste zondag van de maand een lunch organiseerde! Hoe leuk is dat!!
John uit Nieuw Loosdrecht, wiens vrouw hij elke dag bezoekt en ophaald om een eindje te rijden. Heeft heel wat continenten bezocht!
De dames uit Kortenhoef die nog even gingen wandelen en die ik vast nog weleens tegen ga komen bij het boodschappen doen.
Hr en mevr Post die ik toch eigenlijk al heeeel,lang “ ken”. 😊
Mevrouw” Jansen” met zo’n herkenbaar gezicht. Dat hebben de Jansens allemaal. 
Net zoals Rosalie v Rijn. Die familie van Rijn en Luijer herken je ook altijd! 
Karin ( al bijna 50 jaar mijn vriendinnetje) en Carin en ohhhh, de rest ben ik van naam alweer kwijt! 😩
Ik ben er slecht in. Maar gelukkig herken ik dan wel weer de gezichten!
Heerlijk zitten kletsen met deez en gene en ik hoop dat jullie een “ date” hebben kunnen vinden om eens te wandelen, hapje te eten, koffie te drinken, bioscoopje te pakken etc!

Zelf ben ik een tuinfreak!!
Mocht je eens een tuin willen bekijken of een kweker willen
bezoeken, meld je maar!! Je kunt altijd contact opnemen.🤪

Lieve mensen, bedankt voor deze gezellige en inspirerende ochtend! Ik hoop tot een volgende keer!!

Hartelijke groet,

Liesbeth 

Vrouw, locatie Noord-Holland
"Ik kwam in aanraking met Vriendenkiezen omdat ik de naam/website toevallig bij mijn werk voorbij zag komen.
Ik werk nog, ben getrouwd en heb kinderen en heb zeker een sociaal leven, maar dacht toch: daar kunnen nog meer leuke ontmoetingen, activiteiten en mensen bij, ook voor de toekomst na mijn werkzame leven!
Mijn man heeft ook niet altijd dezelfde interesses als ik , dan kies ik soms ook mijn eigen pad. 
Dus ik heb een account aangemaakt en ik kijk regelmatig op de site in de hoop dat er in mijn omgeving leuke activiteiten zijn. Ik heb inmiddels een paar keer meegedaan aan een groepsactiviteit, zelf een oproep geplaatst en 
het is leuk om nieuwe mensen te ontmoeten! Spannend ook wel, maar ik heb de ervaring dat er meestal een goede en open sfeer bij een ontmoeting heerst. 
Dus ik zou zeggen: gewoon doen, meld je aan en ga ervan uit dat je er leuke ontmoetingen en activiteiten aan over houdt!"

Jolanda uit Naarden
Het zo leuk is om lid van deze club te zijn. Voor mij is het fijn, omdat ik een vriendin ontmoet heb dicht bij mij in de buurt. We hebben dezelfde interesses. Bridgen, samen gaan naar concerten en nog heel veel dingen meer. We verschillen wel wat in leeftijd maar dat is helemaal niet erg. Allen nog een fijne dag toegewenst. Jolanda