Reviews

Vlinder, 26 jaar Flevopolder
Ik zag een artikel bij Wendy-online over Vriendenkiezen en dacht, ik ga het proberen. Wist totaal niet wat ik moest verwachten, maar ik zoek gewoon een leuke vriendin, om van alles mee te delen en te ondernemen. Bellen en Appen vind ik ook leuk en een drankje samen drinken ook. Ik had met 3 personen afgesproken, die allemaal in de regio wonen, waarvan er 2 zijn over gebleven. Wij hebben een aantal keer een drankje samen gedronken, maar later kon dat niet meer, vanwege het corona-virus. Bellen, Appen en Face-timen doen wij nu wel veel. Het lijkt alsof we elkaar jaren kennen, zo leuk. Soms wordt het echt ‘s-avonds veel te laat, maar ik ben er blij mee!

Peter 33 jaar Utrecht
Ik ben blij dat ik deze site heb gevonden. Nu nieuwe vrienden gevonden.

Anoniem, man 29 jaar Gelderland
Ik sta nu een half jaar ingeschreven en moest even mijn draai vinden op de website. Ik heb het even aangekeken en toen toch maar gemaild naar wat leeftijdgenoten. Leuke berichten heb ik gekregen, helaas niet echt in de buurt, maar dat komt in de toekomst hopelijk wel. Eerst het corona tijdperk doorkomen en dan kunnen wij hierna een drankje met elkaar gaan drinken, afgesproken is, dat wij dit op een centraal punt gaan doen, we moeten dan allemaal een stukje reizen, maar dat is geen probleem. Nu mailen en Appen we met elkaar, best leuk, maar elkaar echt ontmoeten zal een feestje worden!

Michel 67 jaar Zuid-Holland
Mijn vrienden zijn niet van die theaterliefhebbers. Ik heb 2 vrienden gevonden om naar het theater te gaan.

Sanne, 36 jaar Drente
Ik ben er weer. 1 Jaar geleden, na mijn scheiding raakte ik zowat alles kwijt en hoorde bij toeval van een collega over Vriendenkiezen. Mijn leven stond op zijn kop en doordat ik moest verhuizen, ging ik weer op zoek naar nieuwe vriendschappen. Toch maar inschrijven dacht ik…Eerst kreeg ik geen reacties, maar later wel. Ik heb er een paar leuke vriendinnen aan over gehouden. Af en toe afspreken of bellen. Ik had nooit gedacht dat ik alles weer zo leuk zou gaan vinden. Voor mij zijn sociale contacten een ‘must have” en ben ik er ook een leuker mens door geworden.
 
Moon 45 jaar Overijssel
Hoewel ik sceptisch was in het begin, was het toch een leuke koffie afspraak en volgende keer gaan we naar het de bioscoop.
 
Mieke 23 jaar Noord-Brabant
Na een verhuizing uit het noorden, zocht ik nieuwe vrienden in Brabant. Na het inschrijven met een aantal meiden afgesproken. Inmiddels heb ik een groep van 4 vrienden. Bij 2 was er geen klik maar gewoon doorgegaan, zo leuk. Aanrader!!
 
Harold, 64 jaar Zeeland
Via Google heb ik jullie website www.vriendenkiezen.nl gevonden. Ik zit tegen mijn pensioen en realiseer me dat ik meer tijd in sociale contacten moet steken, zodat ik straks leuke dingen samen met mensen kan gaan ondernemen. Na mijn inschrijving op de website zag ik een oproep van iemand die een reisgenoot zocht. Gemaild, samen koffie gedronken en ik kan voorzichtig zeggen, dat deze man, ook alleenstaand, wel eens een leuke medereiziger voor mij zal worden. Wij gaan het zien. De vakantie was al geboekt voor een week, ook uit te proberen, echter deze moeten wij nog even uitstellen vanwege de Corona-crisis. Maar wat in het vat zit verzuurd niet. Overigens leuk dat het voor bijna alle leeftijden is, jong en oud!
 
Nicole 54  jaar Limburg
Na een scheiding, weinig vrienden over gehouden. Na een paar keer een reactie en mail contact te hebben gehad, ga ik na de crises met een aantal afspreken. Wel spannend, maar ben ook heel benieuwd.
 
Tigo, 58 jaar Friesland
Ik was niet meer op zoek naar een relatie, maar naar leuke vrienden om samen te fietsen, drankje drinken, theater bezoeken, noem maar op. Zelf houd ik van koken en vind het leuk om voor anderen een maaltijd te bereiden, onder een goed gesprek met een glaasje wijn. Nou, ik bleek dus niet de enige te zijn. Gewoon gezellig samen zijn met anderen en dat heb ik gevonden. Leuk Vriendenkiezen, dat jullie mensen deze mogelijkheid bieden! Ik hoop dat velen jullie weten te vinden, want aan zo’n vriendschapswebsite is echt behoefte!
 
Hetty uit Flevoland
Altijd zo gezellig, jullie berichten. Wel apart dat ze altijd weer in de spam-box terecht komen.
Bedankt voor jullie zomertijd-waarschuwing. Hopelijk dringt dat ook tot mijn hondje door!
Het is inderdaad en rare, nare tijd. Ook ik mis mijn sociale contacten. Ik heb geen werk, maar veel contacten via sport en vrijwilligerswerk, dat nu allemaal stilligt. Gelukkig mogen we nog wel naar buiten; samen met een vriendin al heel wat stappen op de stappenteller!
Maar afgelopen maandag was ik jarig. Het goede vriendinnenfeest dat ik gepland had, kon natuurlijk geen doorgang vinden. Zo jammer. Maar ik had het toch druk die dag! Heel veel appjes, telefoontjes, video-gesprekken en zelfs via Zoom een e-borrel met mijn dochter in Spanje. Toch nog een heel gezellige verjaardag dus. Leve internet!
Groetjes van Hetty

Melissa Den Haag
Even een berichtje over hoe het met mij is vergaan bij een afspraak. ik had afgesproken met 2 andere vrouwen en een man. Helaas wonen wij niet echt bij elkaar in de buurt, dus hebben wij voor ons op een centraal punt afgesproken. Toch wel onwennig ben ik er naar toegegaan. Ze zijn allemaal gekomen en na een eerste kennismaking was het ijs snel gebroken. Wij hebben gezamenlijk een drankje gedronken en hebben daarna een stadswandeling gemaakt. Met 1 vrouw heb ik nu nog regelmatig contact en we gaan binnenkort een dag samen uit. Het is echt leuk jullie site, het geeft mij weer een boost in het leven en brengt mij weer een stuk gezelligheid. Dank jullie wel! Groetjes Melissa

Marja uit Zwolle
Zij leerde haar vriendin kennen op de site Vriendenkiezen. Marja sprak af met Ans om samen te gaan bowlen, de rest ging vanzelf. Marja zag er in eerste instantie tegenop, maar laat ons weten dat het eigenlijk niet zo eng was, het is een kwestie van gewoon doen. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb!

Liesbeth uit Noord-Holland over koffieochtend Brambergen
Wat een leuke ochtend!! 
Zoveel mooie mensen bij elkaar!
Mevr. Buma moeder van Laurens, kende ik toevallig omdat onze zonen nog weleens bij elkaar hebben gespeeld.
Frans, oom van Sharon en Sil die een vriend was van mijn zoon. Frans heeft een hele schare geweldig mooie kleinkinderen. “ allemaal met een andere streepjescode” . 😂😂😂 Geweldige uitdrukking! Houdt van schilderen, wandelt graag een rondje Spieghelplas.
Mary Engel ( prachtige naam!) die een gave heeft om namen en mensen meteen op te kunnen slaan!! Ik hoorde dat zij elke eerste zondag van de maand een lunch organiseerde! Hoe leuk is dat!!
John uit Nieuw Loosdrecht, wiens vrouw hij elke dag bezoekt en ophaald om een eindje te rijden. Heeft heel wat continenten bezocht!
De dames uit Kortenhoef die nog even gingen wandelen en die ik vast nog weleens tegen ga komen bij het boodschappen doen.
Hr en mevr Post die ik toch eigenlijk al heeeel,lang “ ken”. 😊
Mevrouw” Jansen” met zo’n herkenbaar gezicht. Dat hebben de Jansens allemaal. 
Net zoals Rosalie v Rijn. Die familie van Rijn en Luijer herken je ook altijd! 
Karin ( al bijna 50 jaar mijn vriendinnetje) en Carin en ohhhh, de rest ben ik van naam alweer kwijt! 😩
Ik ben er slecht in. Maar gelukkig herken ik dan wel weer de gezichten!
Heerlijk zitten kletsen met deez en gene en ik hoop dat jullie een “ date” hebben kunnen vinden om eens te wandelen, hapje te eten, koffie te drinken, bioscoopje te pakken etc!
Zelf ben ik een tuinfreak!!
Mocht je eens een tuin willen bekijken of een kweker willen
bezoeken, meld je maar!! Je kunt altijd contact opnemen.🤪
Lieve mensen, bedankt voor deze gezellige en inspirerende ochtend! Ik hoop tot een volgende keer!!
Hartelijke groet,
Liesbeth 

Vrouw, locatie Noord-Holland
"Ik kwam in aanraking met Vriendenkiezen omdat ik de naam/website toevallig bij mijn werk voorbij zag komen.
Ik werk nog, ben getrouwd en heb kinderen en heb zeker een sociaal leven, maar dacht toch: daar kunnen nog meer leuke ontmoetingen, activiteiten en mensen bij, ook voor de toekomst na mijn werkzame leven!
Mijn man heeft ook niet altijd dezelfde interesses als ik , dan kies ik soms ook mijn eigen pad. 
Dus ik heb een account aangemaakt en ik kijk regelmatig op de site in de hoop dat er in mijn omgeving leuke activiteiten zijn. Ik heb inmiddels een paar keer meegedaan aan een groepsactiviteit, zelf een oproep geplaatst en 
het is leuk om nieuwe mensen te ontmoeten! Spannend ook wel, maar ik heb de ervaring dat er meestal een goede en open sfeer bij een ontmoeting heerst. 
Dus ik zou zeggen: gewoon doen, meld je aan en ga ervan uit dat je er leuke ontmoetingen en activiteiten aan over houdt!"

Jolanda uit Naarden
Het zo leuk is om lid van deze club te zijn. Voor mij is het fijn, omdat ik een vriendin ontmoet heb dicht bij mij in de buurt. We hebben dezelfde interesses. Bridgen, samen gaan naar concerten en nog heel veel dingen meer. We verschillen wel wat in leeftijd maar dat is helemaal niet erg. Allen nog een fijne dag toegewenst. Jolanda

ALVAST HARTELIJK DANK VOOR UW DONATIE!
Wilt u ons ook steunen in het verbinden van mensen, het signaleren en doorbreken van eenzaamheid?  Klik bovenin de pagina op doneren of bij mobiel gebruik bovenin op het oranje blokje met wit kopje  en vervolgens op doneren.